Zoals de stellingen hierboven al doen vermoeden…
Binnen elke organisatie zijn er van die klussen die blijven hangen. Er is een programma in gebruik genomen, maar in de tussentijd is de organisatie toch net een beetje veranderd. Voorbeeld kan zijn er is een contract systeem in gebruik. Het opslaan en verlengen gaat goed maar nieuwe contracten hoe komen die daar in. Recent voorbeeld is dit, ben daarom het gesprek aan gegaan en wat bleek de huidige oplossing voorzag niet dat elk type contract eigenlijk geparafeerd moest worden door verschillende mensen. Hier een mooie oplossing voor bedacht ala track & trace dat aanmelders weten wat de status is en de collega’s die moeten paraferen weten wat er ligt.
Met dit soort vragen wil ik graag de uitdaging aan gaan.
Veel organisaties hebben te maken met het feit dat technische vraagstukken van software toch blijven liggen. De organisatie heeft wel vragen of wil veranderingen, maar krijgt deze niet goed uitgelegd aan z’n leverancier. De taal die software makers praten is soms lastig, niet dat ze onbekwaam zijn, maar het moet op de juiste manier aangeleverd worden. Alles moet voor beide partijen duidelijk zijn.
Denk in oplossingen niet in problemen
Wie binnen de organisatie moet dit nu eigenlijk oppakken?
Wie is Frank van Leersum dan, een goed lachse vent met een brede interesse. Door de jaren heen bij verschillende bedrijven gewerkt waar ik mijn kennis & kunde heb mogen verzamelen en toepassen. Waar ik de kennis zelf niet had heb ik de kennis gehaald bij mensen binnen mijn netwerk.
Binnen mijn werk heb ik ook als projectleider gefunctioneerd. Altijd met verschillende mensen samen gewerkt om zo tot mooie resultaten te komen.
Naast het werk ook in de nodige verenigingen en besturen gezeten, van lekker lokaal naar landelijk. Dat was goed voor de kilometertjes 😉
Informeer ook eens bij mij of mijn website er nog wel goed bij staat.
Soms zijn met een paar simpele wijzigingen al snel verbeteringen te realiseren.
Ook hier komt vaak weer de taal barrière om de hoek kijken, ik weet wel wat ik wil maar hoe snapt die webdevelopper mij??
Ik hecht waarde aan standaard onderdelen binnen WordPress zodat je altijd goed kan updaten en kan zorgen voor een veilige site.
Binnen de wondere wereld van WordPress ben ik mij ook gaan verdiepen, gewoon omdat het leuk is en er is zoveel in mogelijk. Er zijn mensen die maken het helemaal custom binnen WordPress dat kan echt gaaf zijn en krijg je hele mooie sites!
Zelf werk ik liever met “standaard” componenten, de reden hiervoor is dat je WordPress geregeld moet updaten. Binnen templates die je kan kopen zitten al zoveel mogelijkheden dat je je echt wel onderscheidend kan maken. Door vanuit dat oogpunt te werken krijg je nette sites die je zelf makkelijk kan beheren en die vanuit beheer makkelijk bij te werken zijn dat je altijd up-to-date kan zijn en daarmee ook beveiligd bent tegen de laatste lekken.