Skip to main content

Ik kwam werken binnen een organisatie. Liep een project al bijna 2 jaar en moest voor 1 september klaar zijn.

In de resterende 3 maanden moest de knoop nog doorgehakt worden wat er minimaal op de sharepoint pagina moest komen te staan. De betreffende personen bij elkaar gezet en direct op papier gezet wat er besloten werd en voor akkoord geregeld zodat de ontwikkelaar aan het werk kon.

Alle 150 locaties moesten nog bezocht worden voor nieuwe hardware en er waren handen te kort.

Door iemand in te huren die op korte termijn beschikbaar was uit mijn netwerk samen met z’n allen de klus kunnen klaren. Door dagelijks de mensen erbij te betrekken werden de punten snel afgewerkt en hebben we de datum kunnen halen.

Als excuus voor de overlast was dit de tegen prestatie

PHP upgrade

Binnen web land werken websites op verschillende talen. Een taal groeit net als de spraak taal. Elk jaar komen er bijvoorbeeld weer woorden bij in de dikke van dale.

Daarom moet elke website eens in de zoveel tijd worden bijgewerkt of geupdate zoals we dat wel noemen. Dit betekend dat alle onderdelen getest moeten worden maar ook koppelingen. Externe partijen leveren informatie aan of hebben informatie nodig, deze moeten natuurlijk wel blijven werken.

De spin in het web die ik vervul is zorgen dat alle partijen mee zijn zodat er een soepele overgang is.

Beheer tool

Implementatie gedaan van een applicatie waarmee de volledige installatie van computers werd gedaan. Daarna het vervolg beheer van applicaties en snelkoppelingen bij de gebruikers ingeregeld.

Print omgevingen

Offerte onderhandelingen gedaan voor nieuwe printer omgeving met implementatie. Onderhandelen dat je appels met appels kan vergelijken.

Grote vooruitgang toen was follow-you systeem waardoor aantal printjes terug liepen en de gebruiker sneller zijn afdrukken had.